Photo d'entête pour version imprimable
eden2010
 
U bent hier : Onthaal > Waar slapen ? > Logies, gastenkamers, camping, ongewone om on line te boeken ! > Koop een houtskelet huis bij Golden Lakes Village

Koop een houtskelet huis bij Golden Lakes Village

opt_peche.gif opt_aire_jeux.gif opt_velo.gif ?Piscine couverte? ?Tennis?

Koop een houtskelet huis bij Golden Lakes Village

Route de la Plate Taille
6440 BOUSSU-LEZ-WALCOURT

Tel : +32(0) 87 31 65 04
Fax :+32 (0) 87 31 01 89
E-mail:infos@lamy.be
Website :http://www.goldenlakesvillage.be

 

Golden Lake VillageDe Groep LAMY, sinds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in vrijetijdsvastgoed, bouwt en commercialiseert vandaag zijn eerste vakantiedorp in België, aan de oever van Les Lacs de l'Eau d'Heure, en meer bepaald bij het meer van la Plate Taille.

L'Eau d'Heure : land van Woud en Meren

Steeds meer Vlamingen vinden hun weg naar Les Lacs de l'Eau d'Heure. Aan de voet van bosrijke Ardennen, liggen 's lands grootste meren (600ha), gekoesterd in 1200 hecatre woud en veld. Het vakantiestation van Eau d'Heure is nu reeds de balangrijkste trekplezier voor watersport in de Benelux. Diepzeeduiken, waterskieen, jetski, een zeilschool, een aquacentrum, surfen, kanoen, kajak...

Het is er heerlijk wandelen en fietsen langs de oevers van de vijf meren, met een "kustlijn" van meer dan zeventig kilometer.

Golden Lakes Village

In deze uitzonderlijke biotoop bouwt de Groep Lamy het meest exclusieve vakantiepark van de Ardennen. 200 volledig uitgeruste en bemeubelde villa's van hoge standing liggen er aan de oevers van het meer van de "Plate Taille". In een privé domein, met witzandstrand en tal van ontspanningsfaciliteiten. Een aquacentrum ligt op loopafstand. Een golf, een manège en een Europeesfietscentrum staan in de steigers.

newsletter GLV4extra

 

eden2010

De meren bereiken

Rond l'Eau d'Heure

Contacten

 
 

> NIEUW Website > www.lepaysdeslacs.be >

Deze pagina aanbevelen

 

Plattegrond - Wettelijke bepalingen - Copyright - 30 April 2017

Webdesigned by Cible & defimedia, powered by AToms

europa.euwww.wallonie.be